torstai 28. maaliskuuta 2013

Tytön huone

Tyttären huoneen värimaailma ja kalusteet alkavat pikkuhiljaa hahmottua.

Seinät on maalattu maalarinvalkoisella, mutta yhdelle seinälle tulee väriä. Aluksi hahmottelin puolikkaalle seinälle kolmoisraitaa ja myöhemmin idea kasvoi koko seinän kokoiseksi kolmoisraidaksi. Tästä idea vielä kehittyi kaupunkisiluetiksi :) Vähän tähän viime vuoden asuntomessujen tyyliin:



Tilasimme mallin täältä ja värit valitsimme sisustussuunnittelijan avulla. Seinän yläosa on vaaleampi ja alaosa tummempi liila, kuitenkin aika hillittynä. Yläosa Tikkurilan Symphony Y344 ja siluetti V344. Kuvio on tuo ylimmäinen siluetti, pakkauksessa tuli  mukana nuo kaksi muutakin.







Tältä se näyttää sitten valmiina:



Tehosteväreinä olisi sitten pinkki tuon liilan lisäksi, kalusteet valkoisia. Lisäksi olisi kiva tämä liila Fatboy.




Mattona makea olisi tämä Diamond Line pyöreänä (halk. 120 cm)  ja pinkkinä.





Toiselle maalaamattomalle seinälle tulee myös tyttären toive, eli prinsessalinna. Se tosin laitetaan tarrana, ei maalata.




Valaisin on hankittu myös, valkoinen Salsta kristallikruunu.



Lisäksi hankimme kirjoituspöydän, jossa on nostettava kansi ja sen alla peili. Sotkan Startti pöydän ostimme, se oli niin paljon edullisempi kuin muut vastaavat ja saimme vielä 25% kuponkialennuksenkin (leveys 130cm, syvyys 50cm ja korkeus 73cm). Muovikiskot vähän epäilyttävät, mutta kun kyselin asiasta muilta valmistajilta, niin muovia on muissakin. Ja kuulemma niistä ei ole reklamoitu, eli ovat sitten kuitenkin olleet kestäviä.




Muita kalusteita mietitään, hyllynä saattaisi toimia nykyinen lokerikkohylly ja lisäksi Ikean leikkikeittiö ja nukkekoti etsivät huoneesta paikkaansa. Ikkunoiden alla on tilaa vain 70cm, joten pöytää ei voi ikkunan eteen sijoittaa (sen korkeus on 72cm).

Ai niin, tämä ois ihana yöpöytä... Kartellin Componibili:





2 kommenttia:

  1. Me ostettiin neidille tuo Sotkan startti monitoimipöytä, täältä vinkin saaneena :) On neidille mieluinen, tosin isäntä (ennen töissä Maskussa) kasatessa pyöritteli päätään kun laatikoiden kiskot ovat muovia...
    -Ellu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, kiitos tiedosta! Sepä harmillista, mahtaako muovikiskot kestää, en tiennytkään. Toisaalta en ole onnistunut toista kivan näköistä peilipöytä mallia löytämään. Täytyy vielä vähän penkoa, oisko muitakin. Ideana tää pöytä ois kyllä kiva ja toimiva!

      Poista