sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Monitoimipöytä peilillä

Sain blogin kautta vinkin, että Sotkan Startti monitoimipöydässä onkin laatikon kiskot muovia. Se ei kuulosta ihan vakuuttavalta kestävyyden kannalta. Harmi, sillä pöytä on muuten kivan näköinen ja hintainen. Ja kotimainen.

Päätin kuitenkin, että tsekkaan valikoiman uudestaan, että mitä muuta on tarjolla. Ideana olisi siis löytää peilillinen monitoimipöytä tyttärelle ja väri olisi valkoinen. Aluksi sitä voi käyttää pikkutytön leikkimeikkiprinsessapöytänä ja myöhemmin teininä koulu- ja meikkauspöytänä.

Tässä surffailukierroksen tulokset, näitä kaikkia saa myös valkoisena ja ensimmäisenä kiinnostavin vaihtoehto:

Kalustematin Bertta: (ei hintaa, kotimainen). Tätä ei ollut enää saatavilla, eikä enää tulossa Kalustematille myyntiin. Höh.



Kalustekauppa.com KR-004: (299e, kotimainen)



Huippukaluste.fi Sesam: (336e, kotimainen)



Veken kalusteen Emilia: (195e, kotimainen)



Rintaluoma Anniina: (215e, kotimainen)



Ongelma näissä taitaa olla se, että niitä ei pääse livenä kokeilemaan ja katsomaan. No, täytyy kysellä valmistajilta lisää ja lukea lisätietoja.

Tässä vielä se Sotkan Startti (169e, kotimainen), tähän sitten kuitenkin päädyimme, alekupongilla vielä 25% hinnasta pois. Toivotaan, että on silti hyvä ja kestävä. Tytär oli peilin äärellä aika muikea!











6 kommenttia:

  1. Olen miettinyt samaista pöytää . Onko se ollut hyvä käytössä ?

    VastaaPoista
  2. Mistä moinen alekuponki? ;). Meillä olis samanlaisen osto edessä :)

    VastaaPoista
  3. Sotkalla on välillä tarjouksia, se oli sellaisesta bongattu, jostain ilmaislehdestä, kaikki -25%. Ostettiin tuo keväällä, oisko ollut jotain maalis-huhtikuuta. Niinä aikoina :)

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Onko teillä pöytä vielä käytössä? Kuinka on kestänyt? Tuota samaa ei enää sotkalla ole myynnissä, mutta cubic-niminen on ja aika saman näköinen. Mikä on muuten teiden pöydässä tuo väliosan leveys? Eli jääkö jalkatilasta kuinka ahtaaksi?

    VastaaPoista
  5. On käytössä edelleen. Hyvin on kestänyt. Jalkaosan leveyttä en nyt pysty mittaamaan, mutta aika kapea se on. Kannattaa mitata se ennen kuin ostaa työtuolia, meillä kävi niin että työtuoli ei mahtunut siihen väliin vaan piti vaihtaa toiseen.

    VastaaPoista