sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lastenhuoneideointia, raitaa ja prinsessaa...

Lastenhuoneiden sisustamisen miettiminen on hauskaa. Tosin tyttärellä alkaa olla jo omia toiveita, kuten nämä:





Uh, tätä pitää vielä jotenkin hioa :) Jos vaikka saisi tyttären pään käännettyä vähän neutraalimpaan suuntaan... Tätä lopputulosta pitää kuitenkin koittaa välttää:



Jotain prinsessajuttuja tytön huoneeseen varmasti tulee ja olen ajatellut, että jos molempien lastenhuoneiden seinääkin maalaisi, esimerkiksi vaikka kaksi liilaa tai vaaleanpunaista raitaa tytölle ja pojalle sinisellä tai harmaalla vastaavat raidat. En haluaisi kuitenkaan koko seinän mitalta raitoja, vaan vaikka 2-3 paksuhkoa vaakaraitaa. Jotain ideoita tässä, näistä yhdistelmä ja muokkausversio:











Prinsessatarrakin olisi mahdollinen, esimerkiksi tälläinen löytyisi Lastenhuone.fi verkkokaupasta. Ei flamingokaan hassumpi olisi:






Pojalle kivoja tarroja löysin Sinellin verkkokaupasta. Vaikkapa jompikumpi näistä:





Pöydäksi olemme tytölle ajatelleet Startti monitoimipöytää, siinä olisi mukava säilyttää kaikkia tyttöjuttuja ja isompana sitten vaikka meikkejä.





Pojalle löytyisi varmaan Ikean Stuva-järjestelmästä jokin kiva kokonaisuus pöydäksi ja leikkitilaksi.





Värit voisivat vaan olla vähän neutraalimmat, ei noin sinistä kuin Ikeassa, vaan kuten tuossa ylläolevassa kuvassa.

Jos poika itse saisi valita, niin hän ottaisi tämän Kodin1:stä:



Jokin vieraspatja&istuin systeemi olisi myös kiva lastenhuoneissa. Kodin1 tarjoaa tällaisia taittuvia patjoja muutamalla eri kuosilla:






Muita lastenhuone ideoita bongailimme asuntomessuilla viime kesänä 2012, huomiota herätti lautashyllystä tehty kirjahylly ja tilanjakajat:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti