tiistai 19. helmikuuta 2013

Liuovikaapit vai komerot?

Komeroita ja liukuovikaappeja olemme jo myös suunnitelleet. Tällä hetkellä Lupin Oy:n tarjous on niin houkuttava, että meille ehkä tulee liukuovet kaikkiin makuuhuoneissa oleviin komeroihin.

Liukuovikaappien hyllytys ja sisukset on pitänyt suunnitella itse, sillä komeroiden mitat ja koot vaihtelevat. Ideana on ollut laittaa jokaiseen kaappiin kaksi lankakoria pipoille/hanskoille tai sukille/alusvaatteille ja lisäksi tankoja ja hyllyjä vaatteille ja lasten huoneisiin tilaa myös leluille, niin että ylettyvät itse niitä ottamaan. Lisäksi tyttären huoneessa on kaapin takana jakotukki, jonne pitää päästä tarvittaessa käymään. Siksi hänelle tulee tankoja kaapin alaosaan.

Alakerran eteiseen tulee harmaata tai graffitinharmaata lasia ja savupeiliä oviin, vanhempien makuuhuoneeseen tulee vaaleampaa harmaata lasia ja kirkkaat peiliovet keskelle.

Eteinen, kolme ovea:



Vanhempien huone, kolme ovea:



Pojan huone, kaksi ovea:




Pikku-Touho on ainoa, joka ei saa lasisia ovia, sillä isä pelkää että niihin pikkuautoilla vielä ajellaan säröjä :) Hänelle tulee tavalliset harmaat liukuovet.

Tytön huone, kolme ovea:


Tyynin huoneseen tulee harmaat lasiovet ja keskelle yksi kirkas peiliovi. Peiliovi näyttää vähän tuolta kuin vasemman puoleinen malliovi ja keskellä on tavallinen harmaa ovi.






Tämmöiset niistä tuli sitten valmiina:

Tytär:



Poika:



Vanhemmat:



Eteinen:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti