perjantai 17. helmikuuta 2012

Aina ei onnistu

Joskus menee tuunailut ihan pieleen, tai sinnepäin.

Nämä verhot olivat ompelijan tekemät, mutta ruskea sivuverho oli aikaisemmin sininen. Kun vaihdoimme sohvan ruskeaan, niin tuli tarve tehdä verhoillekin jotain. Päätin sitten itse ommella uuden sivuverhon. Mittasin ja löysin jopa samanlaista kangasta kuin valkoinen sivuverho. Kangas löytyi Kodin Ykkösestä. Ompeluvaiheessa tapahtui jotain mystistä...




Verhot näyttävät paikoillaan ihan hyviltä. Ja onneksi niiden alareunan peittää matala hyllytaso, sillä painona ollut alalista jäi näkyviin. Molemmilta puolilta.




Ja kutominen. Joskus se luistaa ja joskus ei. Miten villasukan kutominen voi olla niin vaikeaa? Tämä ainakin jäi kovin muotopuoleksi. Mutta ihan nättiä lankaa se on. Taitaa vaan jäädä ilman toista paria.



Ja keittiössä menee välillä kaikki ihan pieleen. Se alkoi jo kotitaloustunneilla. Taisinkin olla ainoa, joka ei 7.lk jälkeen valinnut kotitaloutta. Silakkapihvien ohjeessa luki, että 1tl suolaa. Mä laitoin sitä sitten jokaiseen sen verran. Ja pullataikinassakin meni vähän sokerit ja suolat sekaisin. Siitä seurasi, että mulle pidettiin polttaritkin niin, että armaat ystävät opettivat muusin ja pullataikinan tekoa. Hauskaa oli, ja kyllä ne nyt luonnistuu. Useimmiten.

Tämä legendaarinen annos on nimeltään "Vaimon munaherkku". Tuoreena vaimona päätin keittää munia aamupalaksi miehelleni. En oikein vieläkään ymmärrä, että mitä tapahtui.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti