tiistai 21. helmikuuta 2012

Vanhassa vara parempi

Esikoisen syntymän aikoihin aloin hinkua meille keinutuolia. Ja vanhaa, sellaista jossa on pyöreästi kaartuvat käsinojat. Eihän sellaisia mistään löytynyt. Mutta onneksi löytyi osaavat appivanhemmat. Tuolin entisöinnistä ja verhoiluista kunnia kuuluu heille.


Tuoli löytyi kirppikseltä, joka oli ennen vanhan tv-tehtaan tiloissa Turussa. Verhoilukangas ja tarvikkeet hankittiin Muovikumista Raisiosta. Vasinaisen verhoilutyön tekivät mamma ja pappa, ja kyllä tuolista tuli hieno. Voin esitellä verhoilun vaiheet vielä myöhemmin kuvina tarkemmin.


Ennen:






















Jälkeen:



































Mummolan aarteista löytyi tämä pieni jakkara. Sen maalasin tummanruskeaksi.






Tämän jakkaran kaverina meille tuli myös arkku. Se kuuluu keskeneräisiin projekteihini. Hionta ja maalaus on edelleen kesken. On ollut jo pari vuotta. Ehkä inspiraatio kevään tullen iskee senkin suhteen.


Pieni verhoiluprojekti iski vielä ruokailupöydän tuoleihin. Keinutuolista yli jääneellä kankaalla verhoilimme ennestään siniset tuolit ruskeiksi. Verhoilu tehtiin ronskisti, reunat ommeltiin ompelukoneella ja sitten niittipyssyllä vaan kangas kiinni tuoleihin. Ja ihan siistiä tuli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti