keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Ei ihan nappiin

Toinen päivä alkoi rikkonaisen yön jälkeen aika myöhään. Heräsimme Kiinan aikaa klo 13 ja pääsimme liikkeelle klo 15. Lähdimme etsimään kauppaa. Hotellin respa antoi ohjeen, jolla supermarket X olisi löytynyt 30min taksimatkan päästä. En uskaltanut sinne lähteä yksin lasten kanssa, en tiennyt paikan nimeä englanniksi eikä ollut hajuakaan missä se kartalla olisi ollut.

Lähdin siis kävelemään netistä printattujen ohjeiden perusteella. Löysin valtavia kauppakeskuksia, mutta en yhtään kunnon ruokakauppaa. Josta olisi saanut esimerkiksi vaippoja tai vauvanruokaa. Kun vihdoin keksin, että missä sellainen olisi, niin sinne päästäkseni olisi pitänyt ylittää portaita iso silta. Eihän se oikein tuplarattailla yksin onnistu. Onneksi mies pääsi pian töistä ja lähdimme yhtä matkaa kantaen rattaita. Löysimme ruokakaupan, tosin se ei ollut enää Cofco ostoskeskuksen alakerrassa vaan muuttanut naapuriin Hendriksonille. Ostimme hikipäässä kuumasta kaupasta discopopin soidessa tarpeellisia, ja vasta hotellissa huomasimme, että ostimme sitten vauvan mehuja (!?) ja creameria, luultiin ostavamme vauvan hedelmäsoseita ja kahvia. Ei ihan mennyt nappiin tämä reissu.

Olimme ihan poikki ja yritimme ottaa taksin takaisin hotellille. Taksikuski kyllä pussaili Pikku-Touhoa poskelle, mutta ei ottanut kyytiin. Eivät muka tienneet missä hotelli on. Ei siinä auttanut muu kuin raahata ostokset ja lapset kävellen hotellille. Aikamoiset viidakonlait pätevät kyllä näissä takseissa. Illan kruunasi sitten se, että huomasimme pyykkikoneen värjänneen pyykit sinisiksi ja tuliaislenkkareiden hinnan pilkkuvirheen ansiosta kymmenkertaiseksi siitä, mitä luulin niiden maksavan.

Argh ja auts, nyt hyvä yöuni olisi tarpeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti