perjantai 23. maaliskuuta 2012

Vaahtokarkkileikkipaikka

Tänään aamu alkoi hauskalla keskustelulla. Katselimme Kiinan rahoja, ja Tyyni mietti, onko seteleissä oleva kuva Mao vai taksikuski?



Oli lämmin päivä, mutta tosi tuulista (21m/s puuskissa). Terassituolit lähtivät lentoon ja kärryistä sai pitää oikein kunnolla kiinni.

Kävimme tänään leikkitreffeillä uudessa paikassa (Placen toinen torni, 4. krs). Se oli oikein karkkiunelma!



Ihana paikka, jos sulki ajatuksistaan ne lapset, jotka olivat siellä pelkillä "reikähousuilla" ilman vaippoja. Tyyni paineli pari tuntia siellä uusien kavereiden kanssa ja oli kuulemma superhauskaa.



Kävimme porukalla vielä lounaalla ja  sitten kävelin Ritan puiston kautta hotellille. Siitä taisi tulla melkein parin tunnin kävelylenkki. Kuulin tänään, että täällä vietetään kohta lomapäiviä. Lomien nimi on vain hassu, "haudan lakaisu vapaa" ja silloin käydään hoitamassa omaisten hautoja sekä tehdään niille piknik-retkiä. Katso lisätietoja täältä.

Illalla katsoimme lastenohjelmia ja sieltä on alkanut löytyä suosikkeja. Ei haittaa, vaikka Spiderman, "Kiinan noita", puhuva vessapaperirulla, Tuomas veturi tai Seikkailija Dora puhuvat kiinaa, Tyyni tykkään niitä katsoa. Jotkut paikalliset ovat kyllä hiukan liian jänniä, onneksi tyttö sanoo silloin ettei halua katsoa liian ilkeitä ohjelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti