perjantai 9. maaliskuuta 2012

Leikkipaikkaparatiisit

Ilmansaasteiden takia (tänään yli 160) sisäleikkipaikat ovat täällä suosittuja. Tänään matkasimme taksilla The Place Towerin, 2.krs leikkipaikkaan. Taas piti tietää, että mikä kaikista hisseistä menee sinne, se ensimmäinen jota kokeilimme ei mennyt.



Tyyniä aluksi vieras paikka ja uudet kaverit ujostuttivat, mutta pikkuhiljaa tyttö lämpeni ja lähti vauhdikkaaseen leikkiin mukaan.




Paluumatka vähän jännitti eilisten kokemusten mukaan, mutta onneksi matkassa oli toinen suomalaisäiti. Hänellä on kiinalainen mies ja kielitaitoa, joten ensimmäinen taksi jonka hän nappasi olikin yhtäkkiä meidän. Se on helppoa kun se osaa - näköjään!

Leikkihuone löytyy täällä lähes joka hotellista, monista kauppakeskuksista ja taloista, joissa expatteja asuu. Löytyy myös kuntosalit ja uima-altaat.




Meidän hotellin leikkihuone on myös Tyynin mieleen. Muovinen auto ja leikkimökki ovat suosikkeja. Leikkihuonetta vastapäätä on aerobicsali ja kuntosali ja salilla kävijöitä on hauska seurata lasiseinän läpi. Periaatteessahan, jos olisi reipas, niin voisihan siellä itsekin käydä...



Viime yönä lapset solahtivat tähän aikaan. Vanhempia aikaero vaivaa vielä, uni ei meinaa millään tulla ennen aamuyötä. Silmäpussit on siis komiat. Tyynin mielestä Kiinassa on kivaa ja erilaista. Tämän päivän mietteitä olivat myös koti-ikävä, "täällä on huonot lastenohjelmat, minulla on ikävä niitä". Toisaalta mietteissä olivat myös "millainen on kuun kakka ja mitä autot syövät?".

Pikku-Touhon unirytmit eivät ole vielä löytäneet päivän osalta paikkaansa. Pitkä päiväuni on jäänyt vajaaksi, kun ulkona ei voi nukuttaa.

Päivän saldona voisi todeta, että jos saasteita ei olisi ja jos taksikuskit olisivat vähän ystävällisempiä, niin ei tämä hassumpi paikka ole ollenkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti