torstai 29. maaliskuuta 2012

Talohaave

Nyt ollaan reissusta toivuttu ja kotona odotti mieluisia uutisia. Olimme osallistuneet tarjouskilpailuun tontista Turun seudulla ja tarjouksemme olisi menossa läpi. Jippii! Vielä pitää virallista tietoa odottaa, mutta voisin kertoa vähän "Talohaave" aiheen tapahtumista täälläkin.

Olemme asuneet nykyisessä talossa jo kahdeksan vuotta ja ehkä pidempään kuin mitä ensin luulimmekaan. Aloitimme vuonna 2007 seurailemaan tonttitilannetta entisessä kotikunnassani ja haimme jo suvun maista tonttikarttoja. Ajatuksena oli rakentaa "mummon pellolle" oma talo sitten joskus. Tänä keväänä sitten jouduimme toteamaan, että eräs viemärihanke on alueella viivästynyt niin, että tuolle tontille me emme pääse rakentamaan lähivuosina.

Aloimme tutkailla muita vaihtoehtoja ja laitoimme lehteenkin ilmoituksen. Saimme 11 soittoa myytävistä tonteista haluamallamme alueella ja kävimme niitä kaikkia katsomassa ja paria mielenkiintoisinta useampaankin kertaan. Tonteissa oli kaikissa jokin pieni "mutta". Yhdessä kivassa se oli se sama viemäri. Siihen olisi liityttävä, eikä sen valmistumisesta ole tietoa. Toiselle kivalle oli talon asettelu hankalaa, emme millään saaneet sitä hyvännäköiseksi ja suojaavaksi. Kolmas kiva maksoi 60e/m2. Niinpä päätimme lähteä kuntien tonttitarjontakisaan mukaan ja lopputulos sieltä näyttäisi tällä hetkellä hyvältä.

Emme tosin tiedä miltä tontti näyttää kinosten alla, mutta meillä on hyvä mielikuvitus!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti